ENS DESPLACEM AL VOSTRE DOMICILI I TREBALLEM A L’ESPAI ON HEM D’INCORPORAR EL MOBLE

Per actualitzar mobles, ja sigui a Cerdanya o Barcelona i rodalies, ens desplacem al vostre domicili i treballem allà on hem d’incorporar el moble.

Les restauracions o redecoracions dels mobles les fem a domicili, nosaltres ens encarreguem de desplaçar-nos i portar tot el material indispensable; això ens dóna una sèrie d’avantatges:

– No heu de transportar els mobles amb el risc de patir desperfectes i molèsties de transport.

Som nosaltres qui ens desplacem al vostre domicili amb l’avantatge de veure l’estil i la decoració de la vostra llar, obtenint informació per decidir quin és l’acabat més adient i que aplicarem per actualitzar els mobles.

Ens podeu contractar el servei de restauració o redecoració de mobles i si així ho desitgeu, també podeu participar i realitzar la transformació del moble juntament amb nosaltres. Treballarem junts i us guiarem perquè acompanyats d’un professional restaureu el vostre moble.

El procediment a seguir és el següent:
  1. Ens podeu fer arribar una fotografia i les mides del moble a actualitzar a Artsans per qualsevol de les dues vies:
    e-mail: info@artsans.cat o Whatsapp telèfon 623 19 56 53.
  2. Informar  si voleu fer una restauració clàssica o bé una redecoració del moble amb pintura decorativa i si ens encarreguem nosaltres de la restauració o preferiu que l’ha fem conjuntament amb vosaltres. (No cal tenir experiència prèvia).
  3. Us farem un pressupost aproximat i sense compromís.

OFERIM ELS NOSTRES SERVEIS A LA CERDANYA, BARCELONA I ÀREA METROPOLITANA