REDECORACIÓ I ACTUALITZACIÓ DE MOBLES MITJANÇANT TÈCNIQUES DE PINTURA DECORATIVA

Us animem a fer la redecoració i actualització d’aquells mobles  que s’han quedat antiquats i ja no encaixen en la decoració actual. Oferim el servei de redecoració de mobles a domicili a Barcelona o bé a la nostra Botiga – Taller de Puigcerdà (Cerdanya).

Ens encarreguem de fer la renovació del moble, transformar-lo i donar-li una nova vida mitjançant tècniques de pintura decorativa.

Si així ho desitgeu, ens desplacem i fem la redecoració de mobles a domicili ja sigui a Barcelona, àrea metropolitana o Cerdanya per veure els mobles a renovar, visualitzar l’espai on han d’encaixar  i poder tenir en compte la decoració de l’estança de la vostra llar per afinar la millor opció d’actualització.
Us entreguem  mostres de colors i acabats i oferim  assessorament  personalitzat.

El procés de redecoració del moble el podem fer nosaltres o bé,  també podeu participar i realitzar la transformació a la mà d’un professional. Us guiarem pas a pas per assolir un resultat òptim i desitjat.

 

 

Utilitzem les pintures de la casa Fusion Mineral Paint, pintures d’alta qualitat compostes per materials totalment naturals, ecològics i sostenibles amb el medi ambient lliures de tòxics.

Si voleu començar a tenir un primer contacte amb les pintures i materials de redecoració, podeu aconseguir-los a la nostra botiga online, cliqueu aquí

La qualitat dels  materials tant la pintura, pinzells, ceres, etc.  ens ajuda a que el acabat sigui totalment professional i que perduri en el temps.

Redecoració de mobles a domicili Barcelona
CERA

REDECORACIÓ DE MOBLES : BARCELONA │ ÀREA METROPOLITANA │ CERDANYA

ATRAVEIX-TE A ACTUALITZAR, MODERNITZAR I DONAR LLUM ALS TEUS MOBLES