GAMMA ALTA DE PRODUCTES NATURALS : FUSION MINERAL PAINT

Fusion Mineral Paint té zero VOC (Volatile Organic Compounds), zero substàncies químiques que quan pintem s’emeten a l’aire i poden ser perillosos i causar problemes de salut. Aquesta és la  gran diferència entre comprar Fusion Mineral Paint  i altres marques de pintura per a mobles al guix.

Característiques dels productes Fusion Mineral Paint:

  • Al no contenir VOCs fa que la Fusion Mineral Paint sigui una pintura d’interiors i exteriors agradable i segura per a tots.
  • La fórmula del producte és respectuosa amb el medi ambient i no conté plom, formaldehid ni amoníac. És apta per a que sigui utilitzada en entorns on hi ha nens sense incidir en la salut d’aquests.
  • Cobertura òptima, fàcil aplicació i sense deixar pinzellades.
  • No fa olor i no ens hem de preocupar d’obrir les finestres ni tenir ventilació mentre la utilitzem, així doncs, no és cap inconvenient utilitzar-la a l’hivern.
  • Els productes Fusion, ja siguin pintures, ceres o vernissos, són solubles en aigua. Per tant, els pinzells s’ha de netejar amb aigua i sabó.
  • No requereix una mà de pintura d’imprimació abans d’utilitzar la pintura Fusion perquè s’adhereix perfectament a la fusta natural i a les superfícies ja envernissades sense necessitat d’haver de llimar i treure el vernís.
  • El vernís està incorporat en el mateix pot de pintura i, per tant, no fa falta envernissar ni encerar una vegada aplicada la pintura. Per un millor acabat i per poder garantir la durabilitat del producte sobretot en mobles d’ús diari (taules, cadires, armaris, etc.) nosaltres sí que recomanem aplicar la cera final i posteriorment polir.
  • Waterproof. Moltes pintures diuen que són acríliques però contenen ingredients agregats que comprometen l’acabat del moble. Fusion és 100% acrílica, en base a l’aigua sense làtex ni vinils. Totes aquestes característiques, juntament amb una resina de grau industrial, assegura un acabat impermeable que no obtenen altres pintures. Això ens garanteix un acabat durador inclús a l’aire lliure
Comprar Fusion Mineral Paint
colors pintura

La facilitat amb la que s’apliquen els productes, la rapidesa en l’assecat i el resultat excel·lent fa que siguin els millors productes del mercat i comprar Fusion Mineral Paint la millor opció actualment. A ARTSANS no utilitzem vernissos sintètics i emprem tècniques manuals.

UTILITZEM ELS PRODUCTES MÉS NATURALS, ECOLÒGICS I RESPONSABLES AMB EL MEDI AMBIENT PER A LA SALUT DE TOTS.