IDEES DE DECORACIÓ

PORTES DE CASA A TOT COLOR!

No les canviïs, pinta-les! El primer que has de fer abans de pintar les teves portes és netejar, després assecar i a continuació treure els poms. Ja estan llestes per pintar amb el color que més t’agradi.

Idees de decoració

A LA CUINA

Els canvis més radicals els solem veure a les cuines. Deixem enrere els antics mobles de fusta i sense fer reformes i amb la pintura adequada modernitzem aquest espai. Les pintures Fusion Mineral Paint són ideals per a cuines.

PINTA EL METALL

Redecora els pots antics de metall per donar-hi un nou ús i decoració a la teva cuina o el mobiliari de jardí de metall amb un color engrescador.

PORTES D'ARMARI

Estrena dormitori! Els mobles grans fan que el canvi sigui més notable a les nostres llars. Utilitza un pinzell pla o un rodet i pinta amb el que et sentís més còmoda

A TELES!

Personalitza els coixins del teu sofà o dormitori amb la tècnica Stencil i renova’ls amb estampats.

PORTA L'INTERIOR A L'EXTERIOR

Pinta amb les magnifiques pintures Fusion mineral Paint els mobles de terrassa o jardí! Només hauràs de tenir en compte d’aplicar el vernís Tough Coat incolor mate o brillant per donar un extra de protecció i mantenir-los en bon estat ja sigui sota pluja o sol.

VÍMET

El truc per pintar cistelles de fibra, vímet i cadires de ratan és diluir una mica la pintura amb aigua perquè penetri, filtri correctament i evitar que ens quedin els forats tapats.

REIXETA

Les cadires de reixeta son peces clàssiques que ara podem actualitzar amb pintura. Conservem l’elegància i integrem les peces clàssiques heretades a la nostra llar.