NECESSITO LIJAR O PREPARAR EL MEU MOBLE DE FUSTA?

Necessito lijar el moble

¿NECESSITO LIJAR O PREPARAR EL MEU MOBLE DE FUSTA?

Dependrà del acabat de la fusta que anem a pintar:

Si  es tracta de FUSTA NATURAL SENSE ENVERNISSAR només necessitarem assegurar-nos de que l’últim lijat es va fer en direcció a la veta de la fusta (gra fi de paper de vidre no inferior a 120). Si no té pols, podem continuar i pintar. La pintura Fusion s’adhereix i omple els poros obtenint una superfície uniforme llesta per acabar de cobrir amb una segona mà de pintura.

Després d’haver-se assecat la primera mà, passarem el paper de vidre suaument (gra 220 o superior) ja que els extrems del gra de la fusta es poden aixecar lleugerament i al tractar-se de fusta natural son una mica aspres. Quan estigui suau al tacte, eliminarem la pols i continuarem amb la segona i última mà de pintura.

 

 Si es tracta de mobles ENVERNISSATS amb LACA O PINTURA vella, haurem de desgreixar o netejar amb Fusion TSP (sabó neutre per a mobles) per assegurar-nos de que eliminarem tot el greix i olis del moble i, una vegada sec, pintarem a sobre.

No haurem de lijar o passar el paper de vidre per treure el vernís o pintura i tampoc és necessari donar una mà de pintura d’imprimació amb un producte addicional, la pintura Fusion Mineral Paint ja porta aquest component integrat a la fórmula.