TALLERS I CURSOS DE RESTAURACIÓ I REDECORACIÓ DE MOBLES

PORTA EL TEU MOBLE
TALLER RESTAURACIÓ DE MOBLES A CERDANYA

Horari: Dissabtes 11:00h a 13:00h
Botiga – Taller: Av. Catalunya, 17, Puigcerdà
Preu: 38€ sessió

Vols aprendre les tècniques de pintura decorativa actuals per restaurar els teus mobles? Si és així, no t’ho pensis, porta el teu moble al nostre taller i aprofita els dissabtes per actualitzar la teva llar.

T’ensenyarem a aplicar correctament la pintura, decorarem escollint la tècnica decorativa que  més t’agradi (decapat, fals decapat, stencil, pinzell sec, envellit, etc.) i aplicarem les diferents ceres per donar un acabat suau i patinar la vostra peçaAprendrem tots els trucs perquè actualitzis els teus mobles amb seguretat.

No cal tenir nivell de pintura. És un curs divertit i engrescador, eminentment pràctic i didàctic amb l’objectiu d’introduir-te al fascinant món de la pintura decorativa i la restauració.

El material bàsic està inclòs en el preu (netejador, paper de vidre, cola, etc.) excepte la pintura que escolliu per al vostre moble.

Apunta’t al curs reservant la teva plaça! 

Taller restauració de mobles

Mensual – 4 sessions
Duració sessió : 2hores
Preu: 140€
RESERVA

Trimestral – 12 Sessions
Duració sessió : 2hores
Preu:  395€
RESERVA

Places i aforament limitat.
Mesures anti-covid per a garantir la salut de tots.

US ENSENYAREM LES TÈCNIQUES DE PINTURA DECORATIVA APLICADES AL MOBLE

Són vàries les tècniques que podem aplicar per redecorar un moble, oferim taller de restauració de mobles per renovar la vostra llar.

Pintar i encerar ja ens farà gaudir d’un canvi rellevant però anirem més enllà, us ensenyarem a fixar-nos en  primer lloc, en allò que hem d’arreglar de la peça abans de pintar i prepararem la fusta (esquerdes, xapa aixecada…). Seguirem en escollir tons i colors tenint en compte on voldrem ubicar el moble, tendències, etc. Posteriorment decidirem la tècnica i l’acabat.

Diferents pàtines i ceres per envellir o donar un acabat més lluminós, podem jugar amb tons, degradats, ratlles entre d’altres, emprar la tècnica stencil, fer un decapat marcat on ens aparegui l’antiga fusta del moble de sota, etc. Són algunes de les moltes opcions que tenim per actualitzar el nostre moble i treballar en el taller de restauració i pintura de mobles.

Si voleu, podeu veure la secció redecoració de mobles cliqueu aquí

* Els materials utilitzats són de Fusion Mineral Paint lliures d’elements tòxics,  compostos per materials naturals, ecològics i sostenibles amb el medi ambient que afavoreixen la nostra salut i la del planeta.