TALLERS I CURSOS DE RESTAURACIÓ I REDECORACIÓ DE MOBLES

Aplicació de pintura

CLASSE 1

APLICACIÓ DE PITNURA I CERA

Dissabte 8 d’Agost de 10:30 a 12:30h

Us ensenyarem la manera correcte d’aplicar la pintura al moble, repartir-la sense deixar pinzellada i posteriorment protegirem la peça de fusta amb cera i vernís.
Veurem quin diferència hi ha en aplicar la pintura sobre moble envernissat o fusta natural i veurem els productes que necessitem per fer la redecoració (tsp, pinzells, ultra grip, ceres, vernissos, com netejar pinzells..)

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ

Taller decapat

CLASSE 2

TIPUS DE DECAPAT

Dissabte 15 d’Agost de 10:30 a 12:30h

Decorarem una peça de fusta amb pintura per a mobles, coneixerem els diferents tipus de lijes i com utilitzar-les; lija a l’aigua,  diferents grossors de paper de vidre i veurem on hem d’aplicar-ho amb més o menys intensitat i acabarem la peça amb cera.

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ

Taller de stencil

CLASSE 3

STENCIL O ESTARCIDO

Dissabte 22 d’Agost de 10:30 a 12:30h

Ensenyarem a aplicar correctament la pintura amb pinzell sobre fusta, decorarem mitjançant la tècnica stencil i provarem les diferents ceres per donar un acabat i patinar la peça de fusta.  Aprendrem tots els trucs per poder aplicar-los posteriorment als teus mobles.

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ

Taller pàtines

CLASSE 4

DIFERENTS CERES, PÀTINES I ACABATS AMB CERES

Dissabte 29 d’Agost de 10:30 a 12:30h

Aprendrem a aplicar les ceres de diferents colors (blanca, perlada i brillant d’envellit, etc.) per veure les possibles pàtines i acabats que podem donar al nostre moble.

RESERVA LA TEVA PLAÇA AQUÍ

Places i aforament limitat a 8 persones.
Mesures anti-covid per a garantir la salut de tots.

PORTA EL TEU MOBLE
TALLER RESTAURACIÓ DE MOBLES A CERDANYA
A CONVENIR
Botiga – Taller: Av. Catalunya, 17, Puigcerdà
Preu: 38€ sessió

Vols aprendre les tècniques de pintura decorativa actuals per restaurar els teus mobles? Si és així, no t’ho pensis, porta el teu moble al nostre taller i aprofita els dissabtes per actualitzar la teva llar.

T’ensenyarem a aplicar correctament la pintura, decorarem escollint la tècnica decorativa que  més t’agradi (decapat, fals decapat, stencil, pinzell sec, envellit, etc.) i aplicarem les diferents ceres per donar un acabat suau i patinar la vostra peçaAprendrem tots els trucs perquè actualitzis els teus mobles amb seguretat.

No cal tenir nivell de pintura. És un curs divertit i engrescador, eminentment pràctic i didàctic amb l’objectiu d’introduir-te al fascinant món de la pintura decorativa i la restauració.

El material bàsic està inclòs en el preu (netejador, paper de vidre, cola, etc.) excepte la pintura que escolliu per al vostre moble.

Apunta’t al curs reservant la teva plaça! Per poder restaurar una peça necessitarem un mínim de dues sessions .

Taller restauració de mobles

2 Sessions
Duració sessió : 2hores
Preu: 76€
RESERVA

Mensual – 4 sessions
Duració sessió : 2hores
Preu: 140€
RESERVA

Trimestral – 12 Sessions
Duració sessió : 2hores
Preu:  395€
RESERVA

* Els materials utilitzats són de Fusion Mineral Paint lliures d’elements tòxics,  compostos per materials naturals, ecològics i sostenibles amb el medi ambient que afavoreixen la nostra salut i la del planeta.

US ENSENYAREM LES TÈCNIQUES DE PINTURA DECORATIVA APLICADES AL MOBLE

Són vàries les tècniques que podem aplicar per redecorar un moble, oferim taller de restauració de mobles per renovar la vostra llar.

Pintar i encerar ja ens farà gaudir d’un canvi rellevant però anirem més enllà, us ensenyarem a fixar-nos en  primer lloc, en allò que hem d’arreglar de la peça abans de pintar i prepararem la fusta (esquerdes, xapa aixecada…). Seguirem en escollir tons i colors tenint en compte on voldrem ubicar el moble, tendències, etc. Posteriorment decidirem la tècnica i l’acabat.

Diferents pàtines i ceres per envellir o donar un acabat més lluminós, podem jugar amb tons, degradats, ratlles entre d’altres, emprar la tècnica stencil, fer un decapat marcat on ens aparegui l’antiga fusta del moble de sota, etc. Són algunes de les moltes opcions que tenim per actualitzar el nostre moble i treballar en el taller de restauració i pintura de mobles.

Si voleu, podeu veure la secció redecoració de mobles cliqueu aquí