TALLER DE RESTAURACIÓ DE MOBLES I PINTURA DECORATIVA

TALLER DE STENCIL

Dia: 17 d’Agost de 10:30 a 13:00h
Lloc: Av. Catalunya 17, Puigcerdà
Preu: 35€ material inclòs

Vols aprendre les tècniques de pintura decorativa actuals per restaurar els teus mobles? Si és així, no et pots perdre el taller de Stencil.

Ensenyarem a aplicar correctament la pintura amb pinzell sobre fusta, decorarem un penjador mitjançant la tècnica stencil i provarem les diferents ceres per donar un acabat i patinar la peça de fusta.  Aprendrem tots els trucs per poder aplicar-los posteriorment als teus mobles.

No cal tenir nivell de pintura, és un curs divertit i engrescador, eminentment pràctic i didàctic amb l’objectiu d’introduir-te al fascinant món de la pintura decorativa i la restauració.

Apunta’t al curs i fes la inscripció adquirint el producte cliclant aquí

Tallers i cusos
penjador
stencil

TALLERS I CURSOS RESTAURACIÓ I REDECORACIÓ DE MOBLES

Impartim classes particulars i per a grups de les diferents tècniques de pintura decorativa aplicades al moble; taller de restauració de mobles per renovar la vostra llar.

Sou un grup d’amigues o amics aficionats al món de la decoració i voleu fer una o més sessions i aprendre les tècniques de pintura decorativa emprades per actualitzar i redecorar mobiliari? Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem segons grup.

Si per al contrari ets un particular i vols apendre les tècniques de pintura decorativa per redecorar els teus mobles, podem començar a treballar sobre un moble que vulguis actualutzar i ensenyar-te els conceptes bàsics i tècniques perquè puguis seguir redecorant els teus mobles amb un punt de seguretat.

No cal tenir experiència prèvia i ens adequarem al nivell dels alumnes.

Hi ha la possibilitat de fer la formació  al vostre domicili i nosaltres ens desplacem o bé a un local extern. Ens encarregarem de dur el material així com de tot l’indispensable perquè us centreu en gaudir d’una autèntica experiència artística.

Taller restauració de mobles

US ENSENYAREM LES TÈCNIQUES DE PINTURA DECORATIVA APLICADES AL MOBLE

Són vàries les tècniques que podem aplicar per redecorar un moble, oferim taller de restauració de mobles per renovar la vostra llar.

Pintar i encerar ja ens farà gaudir d’un canvi rellevant però anirem més enllà, us ensenyarem a fixar-nos en  primer lloc, en allò que hem d’arreglar de la peça abans de pintar i prepararem la fusta (esquerdes, xapa aixecada…). Seguirem en escollir tons i colors tenint en compte on voldrem ubicar el moble, tendències, etc. Posteriorment decidirem la tècnica i l’acabat.

Diferents pàtines i ceres per envellir o donar un acabat més lluminós, podem jugar amb tons, degradats, ratlles entre d’altres, emprar la tècnica stencil, fer un decapat marcat on ens aparegui l’antiga fusta del moble de sota, etc. Són algunes de les moltes opcions que tenim per actualitzar el nostre moble i treballar en el taller de restauració i pintura de mobles.

Si voleu, podeu veure la secció redecoració de mobles cliqueu aquí